070-204 19 06 lotta@lottacarlberg.se

Sälj dina tjänster med hjälp av videomarknadsföring

Vill du börja använda video i din marknadsföring?
Vill du bygga upp ditt varumärke via sociala medier?
Vill du att kunderna kommer till dig och ber om hjälp utan att du behöver sälja in dina tjänster.
Är du rädd för att göra fel i en video?
Är du en av tio som tillsammans vill starta med video marknadsföring för att nå ut till flera kunder. Då passar du i min pilotutbildning.

Jag har under flera år anordnat videoutmaningen där företagare får
5 utmaningar varje dag i en vecka att utföra framför kamera.
Nu vill jag utveckla denna utmaning och öka den till 5 veckor där du som företagare får utmaningar att göra framför kameran, men även videomarknadsförings utbildning. Efter avslutad kurs ska du känna dig redo att starta din videomarknadsföring för att sälja dina tjänster och tjäna mera pengar i ditt företag.
Du behöver inte investera i dyra tekniska prylar.

Denna kurs riktar sig till dig som vill att kunderna ska finna dig. Du ska inte behöva jaga kunder för att sälja.

Vad kommer du att få lära dig:
Vecka 1: Lära dig stå framför kameran, ljussättning, bakgrund,  samt vilken teknik du behöver för att göra dina videofilmer. Jag kommer att visa både gratis verktyg samt de som kostar lite. 

Vecka 2: Planera dina videofilmer. Ta fram intressant innehåll som dina tittare vill se och lyssna på. Planera din videomarknadsföring.

Vecka 3: Hur du använder dig utav Live stream fördelar och nackdelar samt var du ska hålla dina live sändningar.

Vecka 4: Bygga upp ditt personliga varumärke på sociala medier. Vi kommer att gå igenom var det är bäst att dela videofilmerna för att få bäst resultat.

Vecka 5: Videoredigering på ett enkelt sätt. Både via mobilen och datorn.

Vi kommer även gå igenom olika video appar och programvaror som underlättar ditt arbete.
Hela utbildningen sker i en sluten Facebook-grupp så att du kan känna dig trygg innan du går ut offentligt med dina videofilmer.
Jag kommer att finnas med på resan och svara på frågor.

Pilotpris för videomarknadsförings kursen på 5 veckor är 4889:- exkl moms Du som anmäler dig till pilotgruppen får en extra bonus.
Värde på utbildningen är 15 000:-
Klicka på bilden under på vilket betalsätt du vill använda dig utav Paypal eller Faktura. Du kan även delbetala 2500:- x2 exkl moms

<form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="_top"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="cmd" value="_s-xclick"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="hosted_button_id" value="2TLAYAS3N9H4E"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="image" src="https://www.paypalobjects.com/sv_SE/SE/i/btn/btn_buynowCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - Det tryggare, enklare sättet att betala online!"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img alt="" border="0" src="https://www.paypalobjects.com/sv_SE/i/scr/pixel.gif" width="1" height="1"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></form><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Jag märkte mycket snabbt att de kunder som sett mina videofilmer redan var köpklara dvs jag behövde inte dra en säljramsa för att få dem att köpa mina tjänster. De visste exakt vad de ville ha.

Är det här du?
Du läser detta för att du vill börja med video och sälja mera av dina tjänster?

Kanske är du helt ny på videomarknadsföring eller så har du provat någon gång men fastnat efter några filmer. Du vill så gärna men något stoppar dig.
Många stoppas av att de känner att tekniken är så svår eller just detta att höra sig själv på video. Du kanske tänker att vem vill lyssna på mig? Vad har jag att komma med.
Då är denna utbildning perfekt för dig. Jag finns här och håller dig i handen från start till mål.

Vad kommer du att kunna göra efter att ha gått kursen?
  • Göra dina egna videofilmer
  • Veta var du ska lägga ut dem för att få flest visningar
  • Planera dina videoinlägg
  • Veta vad du ska prata om i dina videofilmer
  • Veta vilken teknik du behöver
  • Redigera dina videofilmer
  • Hålla dina egna Live video

Starta med videomarknadsföring, få flera kunder och tjäna mer pengar
Oavsett vilken erfarenhet du har eller vilken typ av kamera du använder är den här kursen utformad för att ge dig allt du behöver för att starta en framgångsrik videomarknadsföringsplan.

Oavsett om du vill göra en video för att marknadsföra ditt företag, lära ut din expertis eller bara dela med dig av din livshistoria via videoblogg är denna kurs rätt för dig.

Genom att lära sig hur analytisks verktygen fungerar kommer du att veta vilka videoklipp som fungerar och vilka videoklipp som inte gör det.
Det här hjälper dig att snabbt öka dina videovisningar med smart videoframställning. Du gör bara videor som du vet kommer att fungera.

Vid slutet av kursen kommer du att ha en marknadsföringsplan som du är stolt över. Du kommer att göra videoklipp av hög kvalitet som din publik älskar.
Du kommer att få fler kunder och du kommer att stärka ditt varumärke

Vad gör mig kvalificerad att lära dig?
Jag startade med video redan 2010. I början använde jag den mest för att utmana mig själv. Efter ett tag började jag att lägga ut mina filmer på sociala medier. Jag tänkte inte så mycket på det förrän det började komma in förfrågningar från personer som behövde hjälp.

När jag frågade var de hade hittat mig så sa de alla. Jag såg en av dina videofilmer.
Oj nej var kunde de hitta dem? Men sen kom jag på att jag hade lagt ut dem på flera olika ställen för skojs skull.
Det var då jag märkte hur kraftfullt video var och hur det kunde hjälpa mig att få flera kunder. Jag märkte också mycket snabbt att de kunder som sett mina videofilmer redan var köpklara dvs jag behövde inte dra en säljramsa för att få dem att köpa mina tjänster. De visste exakt vad de ville ha.
Just den känslan vill jag att även du ska få känna.

Frågor och svar ang pilotkursen
Hur lång är kursen?

Kursen startar den 8 mars och håller på fram till den 13 april. 5 veckor totalt.
Hur går kursen till?
Allt kommer att finnas i en sluten Facebook-grupp. Med sluten menas  att bara de som är med i gruppen kan se innehållet. Ingen utanför kan se de filmer deltagarna lägger upp. 
Hur går kursen till?
Varje måndag lägger jag upp en video med veckans uppgift. 
Jag ger dig de verktyg och mallar som jag själv använder när jag gör min video marknadsföringsplan.
I slutet av veckan svarar jag på frågor som har dykt upp under veckan. 
Jag kommer även lägga in utmaningar som du ska göra framför kameran. Te.x Berätta om dig själv, berätta om din affärsidé, ge 3 tips utifrån ditt affärsområde, berätta om ditt affärsmål. Flera ämnen kommer.
Detta är för att du ska lära dig stå framför kameran.
Hur mycket tid måste jag lägga ner?
Du väljer själv hur mycket tid du vill lägga ner. Men det blir ca 1 timme om dagen.Du väljer själv när du vill utföra övningarna. Du kan välja att göra något varje dag eller så väljer du att göra allt en dag.
Allt kommer att ligga kvar i Facebook-gruppen så att du kan gå tillbaka om du vill titta igen.

Efter kursen så kommer du att kunna göra videofilmer utifrån ditt företag. Du kommer att ha en plan för din videomarknadsföring. 

Pilotpris för videomarknadsförings kursen på 5 veckor är 4889:- exkl moms
Värde på utbildningen är 15 000:-
Klicka på bilden under  på vilket betalsätt du vill använda dig utav Paypal eller Faktura Du kan även delbetala 2500:- x2 exkl moms

<form action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" target="_top"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="cmd" value="_s-xclick"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="hidden" name="hosted_button_id" value="2TLAYAS3N9H4E"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><input type="image" src="https://www.paypalobjects.com/sv_SE/SE/i/btn/btn_buynowCC_LG.gif" border="0" name="submit" alt="PayPal - Det tryggare, enklare sättet att betala online!"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img alt="" border="0" src="https://www.paypalobjects.com/sv_SE/i/scr/pixel.gif" width="1" height="1"><!-- [et_pb_line_break_holder] --></form><!-- [et_pb_line_break_holder] -->