070-204 19 06 lotta@lottacarlberg.se

Erbjudande längre ner
3 nya kunder på en månad….går det?

Har du för få kunder idag?
Tycker du att det blivit svårare och svårare att nå ut via sociala medier?
Har du känslan att det går bra för alla andra företagare utom dig själv?

I denna onlinekurs får du verktygen som jag själv använder. 
Anmäl dig här: https://form.jotform.com/someit/erbjudande-3-nya-kunder

Du är inte ensam om att ha för få kunder.
Du är inte heller ensam om att känna att det har blivit svårare att nå nya kunder idag. Informationsflödet på tex Facebook är snabbare idag än för bara ett år sen. Missar du ett inlägg är det nästan tji att hitta på det igen. Flera har även börjat försöka nå ut på Sociala Medier samt att flera gör onlinekurser, webinar, grupputbldningar i Facebook grupper och utmaningar idag än tidigare. Vi drunknar nästan i all information.
Men var lugn det finns fortfarande flera olika sätt att få flera kunder på. Det finns även sätt som du aldrig har provat som fungerar riktigt bra. I denna kurs får du tex tillgång till mina brevmallar. De brevmallarna kan du använda rakt av genom att bara ändra namnet på avsändaren. Du få allt från ”varmabrevet” som du sänder ut till varmakontakter samt Cafèbrevet som du sänder ut till intressanta företagare som du vill knyta kontakt med. 

Vad innehåller onlinekursen 3 nya kunder
på 1 månad?

Del 1: Hitta din idealkund. Här får du mallen A-D där du på ett enkelt sätt tar reda på dina A-kunder. Detta är ett annorlunda sätt att hitta sin idealkund på. Du tar hjälp av redan befintliga kunder. 

Del 2: Hur du hittar dina idealkunder i stora skaror. Det är alltid bättre att träffa flera idealkunder på ett ställe än leta efter dem en och en.

Del 3: Skapa ett nätverk av personer som sänder dig nya kunder. I denna del ger jag dig alla mina brevmallar. Både mallen till varmabrev samt cafébrev inbjudan.

Del 4: Här får du bl.a. lära dig att skapa dina PULL marketing Questions. Dessa frågor är riktigt bra att ha på sin hemsida, visitkot eller i din signatur det gör så att dina potentiella kunder vill veta mera och fortsätter att läsa.

Bonus. En 15 min video recension av din hemsida med konkreta tips på vad du bör ändra på för att få flera kunder att stanna på din hemsida.


Du betalar endast 998:- exkl moms.
Ordinarie pris 3 400:- exkl moms

Anmäl dig här: https://form.jotform.com/someit/erbjudande-3-nya-kunder
Använd koden Våren2018 och du får två timmar rådgivning till priset av en timme för endast 1200:- exkl moms extra. Totalt betalar du 2198:- exkl moms.

 

Vad gör mig kvalificerad att lära dig?
När jag själv startade företag så började jag bakifrån dvs jag tog inte reda på vad det var mina kunder verkligen villa ha. Jag brann för det jag arbetade med och tyckte att alla borde ju förstå att det jag erbjöd var super bra. 

Jag var inte heller tydlig med vad jag erbjöd. Detta med tydlighet ser jag många göra fel med. 

När du har för få kunder är det så lätt att lägga till ännu flera tjänster. Det som händer är att kunderna blir vilsna och vet inte riktigt vad du verkligen erbjuder och hur du hjälper dem med det problemet de har. 

Efter att ha gått en 1-årig utbildning i USA Client Atraction Busines School så fick jag verktygen i hur jag själv skulle göra. Jag har nu samlat det i denna utbildning.

 

När du har ett tydligt budskap och vet vad dina kunder behöver hjälp med kommer de att söka upp dig och inte tvärt om.

Frågor och svar 

Hur lång är onlinekursen.
Onlinekursen inehåller 4 video med en arbetsbok till varje.
Att gå igenom varje del tar 8h men sen behöver du tid att utföra de delar som finns med och det tar 1 månad. Du har tillgång till onlineutbildningen inkl alla mallar och brev i 12 månader.

Hur mycket tid måste jag lägga ner?
Du behöver 8 timmar att gå igenom materialet och ändra alla brevmallar till ditt egna namn
När du sen bjuder in till ett möte så avsätt bara en timme. Eftersom detta är en onlinekurs använder du den tid du själv vill.

Vem vänder sig kursen till?
Den vänder sig till dig som säljer tjänster och inte har tillräckligt med kunder idag.

Förkunskaper:
Du behöver inte ha några förkunskaper.

 

Du betalar endast 998:- exkl moms.
Ordinarie pris 3 400:- exkl moms

Anmäl dig här: https://form.jotform.com/someit/erbjudande-3-nya-kunder
Använd koden Våren2018 och du får två timmar rådgivning till priset av en timme för endast 1200:- exkl moms extra. Totalt betalar du 2198:- exkl moms.