070-204 19 06 lotta@lottacarlberg.se
Behöver du hjälp eller vill du lära dig hur det tekniska fungerar för att driva ditt företag digitalt?
Vill du slippa sitta i timmar och själv klura ut hur du bygger samman en e-postlista med kundmagnet och opt-in?
Eller vilket program du bör använda för att hålla Webinar så att du når kunder i hela världen.
Jag har sen 2011 arbetat med att hjälpa företagare att använda internet som största plattformen att få nya kunder. Jag älskar att utbilda och visa hur enkelt det faktiskt kan vara även om man är rädd för tekniken som många är. Därför kan jag inte riktigt släppa min
mentors del där jag visar från min egna skärm hur allt hänger ihop och hur du får programmen att prata med varandra.

Jag kan hjälpa dig med: Hur du bygger en e-postlista och vilket programdu bör välja utifrån din verksamhet. Hur du skapar en opt-in som du kan använda till din kundmagnet. Hur du bygger en kundmagnet till din hemsida och i vilket media din kundmagnet passar bäst i. Hur du bygger upp din Facebook-sida med video, artilkar och kopplingar till din hemsida och andra sociala medier. Hur du schemalägger dina inlägg. Hur du skapar och genomför ett webinar och marknadsför det i sociala medier. Hur du optimerar din YouTube kanal med videobeskrivningar och taggar för din långsiktiga marknadsföring. Hur du använder Google´s egna verktyg för att samla in statistik från din trafik till hemsidan mm. Hur du bygger upp en e-kurs som du kan sälja digitalt. Vi går tillsammans igenom vad du behöver hjälp med i din verksamhet.

Samtalen sker inviduellt digitalt via zoom eller skype. Jag kommer att visa min skärm och via Zoom kan jag spela in vårat samtal om du vill. 5 timmar 6 000:- ord pris 7 500:-
10 timmar 12 000:- ord pris 15 000:-