070-204 19 06 lotta@lottacarlberg.se

Att nå ut i bruset blir bara svårare och svårare. Alla vill förmedla sin expertis och ibland känns det som om det är huggsexa om kunderna.
Lägger någon ut en fråga om hjälp är 10 st genast där och skriver kom till mig, kom till mig. Jag kan hjälpa dig. Jag har x-antal års erfarenhet. Jag är billigast osv. Hur ska just du nå ut och visa vem du är och hur du kan hjälpa dina kunder. Många frågar mig men var ska jag vara? Hur kan jag hitta följare, Hur ska lilla jag kunna sticka ut från de stora drakarna. Det jag har märkt är att vi oftast gör det svårare än vad det är.

Finns 3 grundpelare
1. Prata till rätt publik
2. Ta fram dina 3 säljmeningar
3. Var unik

Har du dessa delar på plats då kommer du att äga din bransch och Social media.
Kom med i min minikurs där jag i två live sändningar berättar hur du bör tänka och göra för att nå ut. Detta är något som alla kan göra för det är inte svårt.
Jag kommer att ta dig igenom de tre grunderna samt lägga till flera delar som du kan börja använda på direkt. Du kommer att märka skillnad på bara 14 dagar.

Live sändningarna kommer att ske den 7 nov och den 9 nov kl. 12:00-13:00 allt spelas in. Stora skillnaden är att jag kommer att visa HUR du gör och inte vad du ska göra. Jag gillar ”hands on”

Pris för hela minikursen endast 399:- exkl moms


Har du frågor kontakta mig på lotta@capevi.se eller 070 204 19 06
Vi ses
Hälsningar Lotta Carlberg